A sport mellett a tanulás is nagyon fontos - Fodor Rajmund Nyíregyházán találkozott gyerekekkel

Újabb híres vízilabdázót látott vendégül az Aqua SE. A nyíregyházi vízilabda klub ezúttal Fodor Rajmund kétszeres olimpiai bajnokot hívta meg Nyíregyházára, hogy népszerűsítse a sportágat. A Kodály Zoltán Iskola és a Petőfi Sándor Iskola tanulói személyesen is találkozhattak az egykori remek játékossal, és kérdéseket is tehettek fel neki. 

- Gyakran megkérdezik tőlem, hogy mit adott nekem a vízilabda. Rengeteg élményt, sok barátot, megfelelő fizikai állapotot és több diplomát. Nem győzöm hangsúlyozni a gyerekeknek, hogy a tanulás nagyon fontos a sport mellett! Az, hogy ma itt lehetek, nagy öröm számomra, Bár minden héten lenne egy hasonló találkozó! A szövetség is azért dolgozik, hogy népszerűsítse a vízilabdát, mi pedig mindenben támogatjuk az olyan klubokat, mint az Aqua SE, ahol tehetséges fiatalokat nevelnek - mondta Fodor Rajmund. 

Szerdán Vári Attila, szintén kétszeres olimpiai bajnok, a szövetség elnöke járt a megyeszékhelyen, ahol OB-I-es találkozót is rendeztek a Városi Sportuszodában. A tervek szerint rövidesen újabb rangos esemény lehet Nyíregyházán.