A régió első Magán Baleseti Ambulanciája

 (PR)

Az Ambulancia kifejezetten váll, kéz, könyök, csukló, ujjak, láb, térd, boka, illetve bizonyos csípő- és fejsérülések ellátására rendezkedett be. A nagy energiájú sérülések ellátása (közlekedési baleset, magasból leesés, mell-, vagy hasüregi sérülés), amely további diagnosztikai eszközöket és összetettebb műtői hátteret igényel, továbbra is kizárólag a területileg illetékes megyei központok hatásköre.

A rendelő kialakításakor fontos szempont volt a betegek gyors, pontos és a lehető legmagasabb szakmai színvonalon történő ellátása. Ehhez a technikai hátteret többek között a korszerű, kifejezetten végtagok vizsgálatára kifejlesztett, rendkívül alacsony sugárterhelésű röntgen készülék, nagy felbontású ultrahang berendezés és a vérző sebek ellátását nagyban megkönnyítő (minimális szövetroncsolással működő, ezért esztétikusabb heget eredményező) nagy frekvenciás elektro coagulátor biztosítja. A modern berendezések mellett, a legkorszerűbb sebkezelő anyagok, kötszerek, törés- és ficam stabilizáló ortézisek, gipsz- és műanyag rögzítők állnak rendelkezésre. Amennyiben a vizsgáló orvos úgy tartja szükségesnek, lehetőség van szövettani, tenyésztéses és laborvizsgálatokra.

Az ellátás magas színvonalának garanciája a több éves tapasztalattal rendelkező orvosi és asszisztensi csapat.

A baleseti ellátás előjegyzés nélkül történik. Előjegyzés alapján lehetőség van kis sebészeti beavatkozásokra (bőrelváltozások kimetszése, benőtt köröm ellátása, illetve ultrahangos csípőszűrésre is).

A sérülteket széles réteg számára megfizethető árak, ingyenes parkoló, kényelmes váró, akadálymentes környezet és barátságos légkör várja!

Az Ambulancia minden hétköznap 16:00 és 20:00 között Nyíregyházán, a Család utca 116. szám alatt (Sebességmérő Radarnál) várja betegeit!

December hónapban az orvosi vizsgálat ingyenes!

www.maganbaleseti.hu/