A Nyíregyháza Spartacus labdarúgója is pályára lép az esti BL döntőn!

Magyarországon még soha nem volt BL döntő, Szpari játékos pedig még soha nem lépett pályára BL döntőn. Szombaton mindkét állítás megdől, ugyanis Budapesten rendezik a női Bajnokok Ligája finálét a Lyon és a Barcelona között. A találkozón ott lesz a Nyíregyháza Spartacus női gárdája is, a Szpari játékosai így testközelből láthatják a világ legjobbjait. Katona Flóra viszont pályára is léphet! Az U14-es bajnokcsapat tagja - nem mellesleg válogatott kerettag - labdaszedőként dolgozhat a találkozón. 

12 gyereket válaszott ki a szövetség, és szigorú előírásnak kell megfelelniük. Pontosan leírták számukra, hogy ki melyik szektorért felel, hogyan maradjanak "észrevétlenek", ne zavarják a fotósok, a kispadon ülők munkáját. Tilos a játékosok zaklatása egy közös selfie, mez vagy autogram érdekében.  

Egy másik szabolcsi kötődésű futballista viszont főszereplő lehet szombaton este a Groupama Arénában. A Lyon futballistája, Marozsán Dzsenifer eddig háromszor nyert Bajnokok Ligáját, egyszer a Frankfurt, kétszer a Lyon színeiben, nem mellékesen pedig olimpiai bajnok, EB győztes. Édesapja Újfehértón született, így van kapcsolata a megyével. Ki tudja, talán pár év múlva az egyik mostani labdaszedő is BL döntőn futballozhat majd...