A normalitás a hívószava a Védett Társadalom Alapítványnak, mely a hagyományos értékeket védi
fotó: Szarka Lajos

A Védett Társadalom Alapítvány életigenlő, biztonságos, a hitüket, kultúrájukat és hagyományaikat szabadon megélő egyének, családok, közösségek és nemzetek sokszínűségére épít – olvasható hitvallásukban. Küldetésük, hogy védelmet nyújtson a fizikai, biológiai és erkölcsi határok felszámolására törekvő globalista szervezetekkel és ideológiákkal szemben. A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége az alapítvány elnökét és kuratóriumi tagját, Földi Lászlót és Földi-Kovács Andreát hívta Nyíregyházára, akik telt házas előadást tartották szerdán, a megyeházán.

Eluralkodóban az eltörlés kultúrája

– Korunkban eluralkodik, sőt diktatórikussá válik az eltörlés, a halál kultúrája, a káoszteremtés tevékenysége, és mindezzel szemben a keresztény embernek kötelessége tenni valamit, a mai est is tulajdonképpen ennek egy része – ezekkel a szavakkal vezette fel a napokban Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetéssel elismert Megyesi Mária, a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége nyíregyházi csoportjának elnöke a Védett Társadalom Alapítvány két alapítójának előadását.

A normalitás érdekében dolgoznak

Földi László titkosszolgálati szakértő a rendezvényen hangsúlyozta: a normalitás érdekében jött létre alapítványuk. Mint kifejtette, létezik ugyanis a Nyílt Társadalom Alapítvány, s az általa erőszakosan megjelenített értékrend, amely mögött komoly pénzügyi, gazdasági és politikai erőtér van. Ez a hálózat globális logika szerint működik, s az emberi alapértékeket, a normális viszonyrendszereket támadja a hittől a családon és gyerekeken át a keresztény és nemi identitásig, LMBTQ és gender propagandával. Az alapítvány elnöke kiemelte: ezek az erők a nemzetállamok létét, a hagyományokat, a rend fontosságát is megkérdőjelezik – ez ellen a gondolkodásmód ellen, ugyanakkor a normalitás mellett hozták létre a saját alapítványukat.

Törpe kisebbség, komoly anyagi hatalommal

– Higgyük el, hogy egy törpe kisebbséggel állunk szemben tulajdonképpen, jóllehet komoly anyagi háttérrel, hatalommal. De az emberek nagy része normális. Föl kell hívni a figyelmet, hogy a normalitás nem egy természetes folyamat, csak addig az, amíg el nem veszítjük. És látnunk kell a példákat Nyugat-Európában, az Egyesült Államokban, hogy mivé válhat a korábban megszokott életmód – nyilatkozta a Nyíregyházi Televíziónak Földi László, a Védett Társadalom Alapítvány elnöke.

Hálózatba szervezik a hagyományos értékek védelmezőit

Földi László kiemelte, mivel a globalisták a politikát is kikerülve szerveztek hálózatot, ezért a Védett Társadalom Alapítvány is hálózatot szervez. Úgy látják, rengeteg, csak Magyarországon is tízezernyi szervezet van, melyek tagjai hasonlóan gondolkodnak, mint ők, és például családvédelemmel, életvédelemmel, hagyományőrzéssel, nemzeti identitással foglalkoznak, e csoportok összefogásában óriási erő rejlik.

Nem felesleges a gyermekvédelmi törvényről szóló népszavazás

Az alapítvány mondanivalója kapcsán van most egy kiemelkedő aktualitás: a gyermekvédelmi törvény és a körülötte kialakult ideológiai vita, s az erről szóló április 3-i népszavazás. Földi-Kovács Andrea újságíró, televíziós szerkesztő, az alapítvány kuratóriumának tagja azt mondta, sokszor halljuk, hogy ez fölösleges, hiszen a parlament elfogadta a törvényt, s nincs miért szavazni. De vannak kevésbé ismert tények is, melyek igazolják a fontosságát.

­ENSZ felszólítás, nemzetközi nyomás

– Az ENSZ azóta felszólította a magyar kormányt, hogy helyezze hatályon kívül ezt a gyermekvédelmi törvényt, és vezessen be LMBTQ ideológiáknak megfelelő érzékenyítő foglalkozásokat a közoktatásban is. Ezenkívül nagyon nagy nemzetközi nyomás hárul Magyarországra, és a politikai pártokra is, hogy helyezzék hatályon kívül ezt a gyermekvédelmi törvényt. Úgy gondolom, nagyon fontos, hogy a magyar emberek többsége hogy szavaz a gyermekvédelmi népszavazáson – emelte ki Földi-Kovács Andrea, a Védett Társadalom Alapítvány kuratóriumi tagja.

Rémisztő nyugati statisztikák mutatják a valóságot

Földi-Kovács Andrea hozzáfűzte, sokan jelentőség nélküli, ideológiai vitának tartják, hogy legyenek-e LMBTQ lobbicsoportok Magyarországon, illetve bemehessenek-e iskolákba érzékenyítő tréningeket tartani. De a nyugat-európai statisztikák azt mutatják, hogy a fiatal felnőttek egyre kisebb százalékban vallják magukat heteroszexuális identitásúaknak, ami arra utal, változás zajlik a társadalmakban, főként az ifjúság körében – s ez csupán egy a riasztó tények közül. Szerinte mindez nem független attól az átfogó, szexuális nevelésprogramtól, ideológiai érzékenyítéstől, ami a nyugati társadalmakban évtizedek óta zajlik.

Kapcsolódó galéria

Védett Társadalom Alapítvány előadása 20220329