A Momentum Mozgalom Nyíregyházán is beállt Szél Bernadették kezdeményezése mögé

Valódi és közvetlen konzultációt folytat az emberekkel születése óta a Momentum Mozgalom – mondta nyíregyházi sajtótájékoztatóján Babosi György.

A párt önkormányzati képviselője hozzátette: levelezgetés helyett kíváncsiak az utcán az emberek véleményére, majd jelezte, a Momentum beállt Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők kezdeményezése mögé. Szél Bernadett kamukonzultációnak nevezte a kormányzatit, szerinte a valódi az, ami a belvárosban zajlott a sajtótájékoztató helyszínén. Ennek keretében ők olyan kérdésekről beszélgetnek, ami meglátása szerint tényleg érdekli az embereket, köztük a bérekről, a megélhetésről, a térség jövőjéről. Szél Bernadett arra biztatta a nézőket, hogy nekik adják oda az íveket az országos gyűjtőpontjaik egyikén, amiket állítása szerint demokratikusan fognak felhasználni.

„Keresse azokat a gyűjtőpontokat, amik itt a térségben is rendelkezésre állnak, több, mint 250 helyen gyűjtünk egyébként az országban. A Momentum Mozgalomnak köszönhetően mindenhol ott vannak a pultok is, és adják oda nekünk ezeket az íveket."