A Mindenki Magyarországa Mozgalom Kossuth köröket szervez a megyében

A Mindenki Magyarországa Mozgalom Kossuth köröket szervez a megyében

Nyíregyházán is meg fog alakulni a Mindenki Magyarországa Mozgalom aktivista hálózata, az úgynevezett Kossuth kör. Ezt jelentette be dr. Márki-Zay Péter elnök szerdai sajtótájékoztatóján, melynek apropóját a megalakulás adta.

Egyben a május 26-i, uniós választáson való részvételre és szavazatszámláló bizottsági tagságra való jelentkezésre is buzdított. Az elnök fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom nem egy párt, hanem, mint mondta, ők a bármely párthoz tartozó tisztességes embereket támogatják nemcsak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, hanem az ország teljes területén. A sajtótájékoztatón részt vett dr. Sértő Radics István, Uszka polgármestere, a mozgalom megyei koordinátora, valamint Lövei Csaba, független önkormányzati képviselő, akit dr. Márki-Zay Péter, mint a nyíregyházi Kossuth kör szervezésével foglalkozót mutatott be.

Lövei Csaba, független önkormányzati képviselő kiemelte:

A mai napon Nyíregyházán is meg fog alakulni a Kossuth kör, aki a választások tisztaságát szeretné egyrészt felügyelni, másrészt pedig egy katalizátor kíván lenni a helyi politikai erők felé, hogy mind Nyíregyházán, mind a megyében létre jöjjenek ilyen megállapodások, ahol egy jelölt indul, egységben indulnak el a Fidesz jelöltjeivel, a Fidesz listáival – ha megyéről beszélünk – szemben.