A Mi Hazánk Mozgalom a hatalmon kívül tartaná Gyurcsány Ferencet és a szélsőbaloldalt

A Mi Hazánk Mozgalom hadrendbe állt a 2022-es tavaszi országgyűlési választásokra – jelentette be Apáti István, a párt alelnöke. 

Az országgyűlési képviselő szerdai, nyíregyházi sajtótájékoztatóján jelezte, október 23-án, a budapesti Corvin közben színpadra állt mind a 106 egyéni képviselőjelöltjük, így a legfiatalabb pártként, a legkevesebb forrásból gazdálkodva a leggyorsabban állítottak jelölteket. Tájékoztatása szerint Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei jelöltjeik a következők: az egyes, nyíregyházi választókerületben dr. Horváth Attila, a kettes, részben nyíregyháziban Kovács Koppány Zoltán, a kisvárdai székhelyű kerületben Perdiák János, a vásárosnaményi körzetben Bertics Mihály, a nyírbátoriban Szatmári Lajos, a mátészalkaiban pedig Apáti István indul a mandátumért. Apáti István hozzátette, azoknak ajánlják magukat, akiknek elege van az elmúlt harminc esztendőből s valódi, gyökeres változásra várnak. Szerinte a mérések alapján bekerülnének a parlamentbe, ahol koalícióra lépés helyett azt támogatnák, ami a jó a szabolcsi és magyar embereknek.

Apáti István, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, országgyűlési képviselő kiemelte:

„Nemcsak Szabolcs megye 6, hanem mind a 106 jelöltünk arra tesz ajánlatot a választópolgároknak, hogy kíséreljünk meg úgy kormányt, rendszert és korszakot váltani, hogy közben a hatalmon kívül tartjuk Gyurcsány Ferencet és a szélsőbaloldalt.”