A magasból érkezett a Mikulás a Continental Arénában! Évzárót tartott a Sportcentrum

Évzáró ünnepséget tartott a Nyíregyházi Sportcentrum. Több mint 1200 gyerek töltötte meg a Continental Aréna küzdőterét. Az eseményen értékelték az esztendőt, és sztárvendégek is felléptek. 

Ha nem is az égből, de a Continental Aréna tetejéről érkezett a Mikulás a Nyíregyházi Sportcentrum fiatal versenyzőinek hatalmas örömére.

Hagyomány már, hogy minden évben egy évzáróval búcsúztatják a sportklubnál az esztendőt. Volt mit ünnepelni, hiszen a Sportcentrum létrehozásakor az volt a cél, hogy minél jobb körülmények között, minél több gyerek sportolhasson. Ebből aztán az élcsapatok is profitálhatnak. 

-A kosárlabda és a női röplabda együttesünknél is több saját nevelésű fiatal játszik. Számunkra ez lehet a járható út, ha eredményesek akarunk lenni, Nyíregyházára nem tudunk világsztárokat igazolni, ezért magunknak kell kinevelnünk jó játékosokat – mondta Kósa Árpád kabinetvezető. 

Az évzárón Dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere is értékelte az esztendőt, és természetesen szóba kerültek a sportot érintő fejlesztések is. Kőhalmi Richárd, a Sportcentrum ügyvezetője szerint sokat segítenek az elmúlt időszakban felújított tornatermek, és az új létesítmények. 

- Ne feledkezzünk el a Jégpályáról, és rövidesen az úszók is új otthonra lelnek. Természetesen az utánpótlás sport tekintetében a megújult tornacsarnokok is könnyebbé teszik a munkát – mondta Kőhalmi Richárd ügyvezető.

Ez az este nem a díjazásról szólt, sokkal inkább a szórakozásról. Légtornász bemutató, táncos produkciók és Rico és Miss Mood koncertje is szórakoztatta a gyerekeket. Senki sem távozott üres kézzel, mivel mindenki ajándékot kapott. 

Kapcsolódó galéria

Sportcentrum Karácsony 2019