A lakosok visszajelzését várja a Momentum a nemrégiben  bejelentett Sóstói beruházásról

Babosi György, a párt helyi elnöke bejelentette, egy petíciót indítottak, amelyben elmondhatják a nyíregyháziak, hogy támogatják vagy sem a fejlesztési terveket.

Július végén Nyíregyháza Önkormányzata már szervezett egy lakossági fórumot ebben a témában, ott elhangzott, hogy a fejlesztésnek köszönhetően vizesblokkokat alakítanak ki Sóstón, kerékpár kölcsönzési lehetőség is lesz a jövőben, valamint egy egyedülálló szökűkútpark is része a terveknek. A projekt keretében 101 fát, 1654 cserjét és 503 növényt ültetnek majd Sóstón – derül ki a tervekből. Babosi György, a Momentum helyi elnöke kiemelte: 

„Ez egy közel egymilliárd forintos beruházás, amelynek a nagy részét támogatjuk. Szükséges Sóstónak az olyan irányú fejlesztése, amelyeket ez a beruházási terv tartalmazza, azonban van egy fő eleme, a szökőkút. Szerintem erről hallott mindenki, ez egy közel 800 négyzetméternyi betonfelületet jelentene az Élményfürdővel, a Sóstói ligeterdőben. Itt a fákat kivágnák és itt az útig kiérne a betonfelület.”