A közterületeken lévő játszóterek, kondiparkok fertőtlenítését végzi mától a NYÍRVV
Fotó: Illusztráció

A NYÍRVV Nonprofit Kft. az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása érdekében 2020. április 1-jétől megkezdi a közterületeken lévő játszóterek, kondiparkok fertőtlenítését.

Kérjük a lakosságot, hogy az eszközök használata során fokozott körültekintéssel járjanak el. Tekintettel a járványveszélyre és a Kormány által elrendelt kijárási korlátozásra, minden esetben kerüljék a csoportosulást és tartsák be az 1,5 méteres távolságot.

A kedd délutáni, részletes városházi sajtóközleményt ITT olvashatja el. A városvezetés által felállított operatív munkacsoport naponta elemzi a helyzetet, s szükség esetén további intézkedésekre tesz javaslatot. Kérik, hogy a hiteles és aktuális információkat kísérjék figyelemmel a https://koronavirus.gov.hu/ weboldalon, valamint az önkormányzat által kiadott sajtóközleményekből. Valamennyi eddig kiadott, a járvány megfékezésének érdekében hozott helyi intézkedéseket is tartalmazó sajtóközleményük elérhető városunk hivatalos weboldalán: https://www.nyiregyhaza.hu/