A boldogság világnapján gyermekkoncertet adott városunkban Bagdi Bella és zenekara
Motivációs zenét játszottak.

Ma van a boldogság világnapja. Ennek alkalmából ingyenes gyermekkoncertet adott városunkban Bagdi Bella és zenekara.

 

 

A boldogság világnapja alkalmából 10 állomásos koncertsorozatra indult Bagdi Bella és zenekara. A motivációs zenét játszó énekesnő a Jobb Veled a Világ! Alapítvány elnöke, a magyarországi Boldogságóra program megálmodója. Formációjával a Nyíregyházi Bem József Általános Iskolában is muzsikáltak, az intézménybe más iskolákból és óvodákból is érkeztek gyerekek az ingyenes koncertre; a Bem tornacsarnokában mintegy 1200-an gyűltek össze! Bagdi Bella elmondta:

A Boldogságóra mozgalmunkban résztvevő aktív intézményeket szerettük volna megajándékozni a Boldogság Koncerttel, ahol együtt énekelhetünk a gyerekekkel a boldogságért. A zene az nagy hatással van ránk; nemcsak a pszichénkre, hanem a testünkre is.

 

A zenés délelőttön elhangzott, a Boldogságóra Programjának évek óta aktív tagja a Bem iskola. Baloghné Mester Éva intézményvezető kiemelte:

Azoknak a gyerekek, akik pozitívan gondolkodnak és boldogabbak, a teljesítményük is sokkal jobb és ez meg is mutatkozik az érdemjegyeikben. Szerintünk az érzelmi intelligencia fejlesztése nagyon fontos és ez a program szervesen kapcsolódik a mi pedagógiai programunkhoz is.

 

A Boldogságórákon olyan témákat járnak körül, melyek segítik és támogatják a gyerekeket a hétköznapi problémákkal való megküzdésben, a boldogságérzetet fokozó technikák bemutatásával pedig személyes, lelki egészségüket is tápláló kompetenciáik fejlődnek.

Kapcsolódó galéria

Boldogság nap a Bem iskolában