4 tipp az idősek egészséges folyadékpótlásához – Gyakorlati tanácsok szakértőtől
Hirdetés!

Idősként bizonyára Ön is tapasztalja, hogy a szomjúságérzet sok esetben egyáltalán nem jelentkezik, ez viszont nem azt jelenti, hogy a szervezetnek ne lenne ugyanúgy szüksége a folyadékra, sőt. 

Dr. Újházi László,  a Magyar Gyógyszerészi Kamara hajdú–bihari elnöke az alábbi rövid előadásában gyakorlatias tippeket nyújt arra nézve, hogyan lehet idős korban is megfelelő mennyiségű folyadékot fogyasztani, ezzel elősegítve egészségünk megőrzését.

A leves egy rendkívül fontos táplálék... Minden nap igyekezzünk levest fogyasztani.

- idézzük a gyógyszerész szavait, hiszen megfelelő folyadékot, rostot tartalmaz, továbbá a gyomor számára is pozitív hatásokkal bír, valamint elősegíti az emésztést.

Talán Önnek sincs ereje már órákat a konyhában főzni, viszont szeretne egészségesen és változatosan ebédelni. A szociális étkeztetés kétfogásos (leves+főétel), meleg ebédet biztosít minden nyugdíjas, tartósan beteg, vagy más nyugdíjszerű jövedelemmel rendelkező idős számára.

A megrendelt ebédeket személyes kontaktus nélkül, higiénikusan szállítjuk naponta házhoz, kedvezményes áron (500 Ft/menü + 150 Ft kiszállítási díj háztartásonként).

Ráadásul most új étkezőinket 3 ingyenes ebéddel ajándékozzuk meg az első 10 ebédjük elfogyasztását követően. (érvényes 2020.04.30-ig)

Önnek nincs más dolga, mint tárcsázni a Baptista Tevékeny Szeretet Misszió ingyenesen hívható telefonszámát (06 80 900 368), vagy kattintani az alábbi gombra, ahol további információkat talál a 3 ingyenes ebéddel kapcsolatban.