120 növendék lépett színpadra a RE-flex Moderntánc Stúdió záróestjén
Fotók: RE-flex Moderntánc Stúdió

Évzáró táncestjét tartotta a RE-flex Moderntánc Stúdió a Móricz Zsigmond Színházban június 15-én, szombaton. A gálán az iskola megalakulásának 30. évfordulóját is megünnepelték. Egy meglepetés kisfilm erejéig régi tagok is bejelentkeztek. 

Az első RE-flex táncest ugyanezen a színpadon volt 1989-ben. Azóta megszámlálhatatlan nyíregyházi gyermek és fiatal fordult meg a táncórákon.

A kitartóbbak, akik szerelembe estek 10-15 évig tagjai voltak a stúdiónak. Közülük jónéhányuknak hivatása lett a táncművészet, vagy 100%-ban kamatoztatni tudta RE-flexes tudását.

Az ünnepi táncesten 120 növendék lépett színpadra. A mai trendi zenék, az új koreográfiák fergeteges hangulatot varázsoltak a színpadra. Bemutatásra kerültek a tanév versenyeire készült táncok, illetve az évzáró témájául szolgáló pop-os, laza koreográfiák is. Együttesvezető, koreográfus Rácz Erika Nívó-díjas moderntánc pedagógus, balettmester, sikeres évet tudhat maga mögött. Nyíregyháza Megyei Jogú Város Közgyűlése "Nyíregyháza Városért Bencs Kálmán Díjat" adományozott Erikának,  több országos táncfesztiválon zsűrizték táncait, melyeken Koreográfusi fődíj, Együttesi fődíj volt a jutalom, Táncpedagógusok Országos Szövetsége versenyein  I-II. helyezéseket értek el.

Kapcsolódó galéria

Évzáró táncestjét tartotta a RE-flex Moderntánc Stúdió