Zsúfolt hétvége előtt a sportolók
A röplabdások Szegedre, az atléták Budapestre utaznak.

Zsúfolt hétvégéje lesz a Nyíregyházi Sportcentrum röplabda szakágának. Balázs István NB II-es együttese szombaton elmaradt mérkőzését játssza a Vasvár Pál Gimnázium tornatermében 14 órakor, vasárnap pedig Szegedre utazik a soros mérkőzésére.
Nagy Attila ifistáira az Országos Ifjúsági Bajnokság II. fordulója vár Budapesten. A tét igen nagy, két mérkőzést nyerni kell, hogy bekerüljenek az országos döntőbe.
Február 20-án reggel 10 órától a legkisebbekkel telik meg a Bem tornaterme. 12 csapat részvételével, immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Szekér László Röplabda Emléktorna a Nyíregyházi Sportcentrum szervezésében.

                                                                               Atlétika

A fedett-pályás bajnokság következik a felnőtt atléták számára. A Sportcentrum képviseletében hat versenyző utazik február 20-21-én Budapestre a 2016. évi Fedettpályás Atlétikai Bajnokságra, amely egyben Szuperliga verseny is.

                                                                               Kézilabda


A junior kézilabdás fiúk Kecskemétre, az U13 kézilabdás lányok Nádudvarra utaznak a bajnokság következő megmérettetésére. Egyik csapatnak sem lesz egyszerű dolga, mindkét gárdának győznie kell, hogy megőrizzék a tabellán elfoglalt pozíciójukat ( juniorok 2. hely, U13 lány 3. hely).

                                                                               Kosárlabda

Két kosárlabda csapatnak is szurkolhatunk itthon. Az U12-es korosztály szombaton a Westsikben játszik 13 órai kezdettel, míg kadett „A „ csapatunk vasárnap 12 órakor fogadja a Vasast a Zrinyiben.

BNM-DL