Zsákolások, sportágak, bemutatók - Idén is jön a Fitt-Város!
Fotó: Trifonov Éva

Ismét lesz Fitt-Város Nyíregyházán. Május 1-jén számos sportágat lehet kipróbálni, és sztárvendégek is fellépnek a Continental Arénánál. A városrészek is összemérhetik erejüket. 

Egy hatalmas serleg, melyet valamelyik nyíregyházi városrész hazavihet május 1-jén. Másodszor rendezik meg Városrészek Bajnokságát, melyre április 15-ig jelentkezhetnek 10 fős csapatok. Egy 40 méter hosszú ExatRun pályán mérhetik majd össze erejüket, tavaly pedig Nyírszőlős nyerte a VB-t. A Fitt-Város során számos sportágat lehet majd kipróbálni, majálisi hangulatban. 

- Ez egy sportos majális, ahová azokat várjuk, akik aktívan szeretnék tölteni ezt a napot. Szerencsére Nyíregyházán is egyre többen sportolnak, és ez egy jó alkalom arra is, hogy kipróbáljanak különböző tevékenységeket - mondta Dr. Ulrich Attila alpolgármester.  

A Nyíregyházi Sportcentrum és az önkormányzat által közösen szervezett eseményen a sportcentrum összes szakága ott lesz, így lehet kosarazni, röplabdázni, tollasozni, vagy éppen különböző atlétikai feladatokat kipróbálni. Igazi családi programnak ígérkezik az esemény, ahol látványos bemutatók is lesznek. Fellép a Face Team is. 

- A Face Team Akrobatikus Sportszín látványos koreográfiákat mutat be a kosárlabda kapcsán, így látványos zsákolások várhatók a nap végén - mondta Kőhalmi Richárd, a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője. 

Finom ételekkel és italokkal is várják a családokat május 1-jén, és nyitva lesz az uszoda is, melyet ingyenesen kipróbálhatnak aznap az érdeklődők. Gondoltak az idősebbekre is, így sakk és ulti is várja a kilátogatókat. A helyszín a Continental Aréna és az uszoda előtti parkoló lesz, de rossz idő esetén a csarnokban tartják a programokat. 

Kapcsolódó galéria

Május 1-jén Fitt-Város a Continental Arénában