Zöldséges pirított tészta

Júl 26, 2015

Nem szerettem volna több időt tölteni a konyhában, a meleg tűzhely mellett 15 percnél, így egy nagyon finom egytálételt sikerült összehoznom.
Kevés olajon megpirítottam a makaróni tésztát, majd amikor elérte a szép barna színét, egy fazék vízben puhára főztem. A tészta alól visszamaradt olajon zöldségeket pirítottam. Csíkokra vágott sárgarépát, kevés káposztát, hagymát, paradicsomot, paprikát, amit sóval, borssal és sok fokhagymával ízesítettem. A megfőtt pirított tésztával összekevertem és nagyon finom lett. Érdemes kipróbálni, gyorsan elkészül és laktatós. Természetesen húsosan is elkészíthető. Biztos nem fogja elrontani egy kevés csirkemell sem.

Sipos Marianna

Előző hír
Swing, szerelem, Szulák - koncert a VMKK-ban
Következő hír
Beszélgetés egy 56-os hazafival

Kapcsolódó híreink