Zárul a strandszezon Nyíregyházán

A strandolás szerelmesei nem panaszkodhatnak az idei nyár időjárására, hiszen négyszer volt hosszan tartó hőségriadó, az esőfelhők sokáig elkerülték a nyíregyházi fürdőhelyeket. Sóstón a főszezonban többször kitehették volna a megtelt táblát, sokan pihentek a Parkfürdőben és a Tófürdőn. Persze kiváló programok is színesítették a sóstói nyarat, az éjszakai fürdőzéseken túl volt SóstóFeszt, Országos Strandfoci Bajnokság, Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedője, Tóparty Bográcsparty és Coca-Cola Strandparty is.

 

KÖZEL 250 EZER LÁTOGATÓ

 

Dr. Podlovics Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója elmondta, a nyári vakáció idején eddig az Aquarius Élmény- és Parkfürdőnek 214 ezer, a Tófürdőnek pedig 35 ezer látogatója volt. A belföldi turisták mellett sok volt a szlovák és lengyel látogató, tehát a korábbi marketingmunka is meghozta gyümölcsét.

 

AUGUSZTUS 31-ÉN ESTE BEZÁRNAK

 

Az időjárás-előrejelzések szerint a hétvégén még a zavartalan napsütés mellett 30 fok feletti hőmérsékleteket is mérhetünk, tehát szép idővel köszön el a nyári vakáció. A nyíregyházi szabadtéri strandok augusztus 31-én este zárnak be. Ezt követően az Aquarius Élményfürdő továbbra is várja a vendégeket, és az úszni vágyók előtt a Parkfürdő 50 méteres medencéje egész évben nyitva áll.

Szoboszlai Tibor