Zajos nyíregyházi siker a SIRHA Budapest kiállításon

Verebélyi János és csapatának újdonsága, a Choco Postcard a Csomagolóipar és Logisztika kategóriában az innovációs termékverseny ezüstérmét nyerte el. A Choco Postcard egy képeslap és csokoládé egyben, amely egyenként nyomtatott hajlékony fa vagy papír fedlapjával személyre szabott ajándékot jelent minden olyan csokirajongónak, aki egyedi, boltban nem kapható ajándékot keres.

 

Szabadalommal védve

 

A több mint 300 kiállítót és mintegy 20 ezer szakmai látogatót vonzó kiállításon az innovációs díjat Fazekas Sándor földművelésügyi minisztertől vehette át a cég tulajdonosa. A magyar és nemzetközi szabadalommal védett termék széles körű felhasználhatósága, innovatív megjelenése és testreszabhatósága miatt kapta meg a rangos elismerést.

 

Újdonságra fogékonyan

 

Mint azt a cég tulajdonosa elmondta, váratlan, ám annál nagyobb meglepetésként érte a hír, s büszke arra, hogy nemzetközi kiállításon egy szabolcsi újdonság ilyen sikert ért el. A közel 20 éves múlttal rendelkező vállalkozás egyedi termékeivel mindig is a magas minőséget képviselte, az igényes vásárlókat és az újdonságokra fogékony ügyfeleket célozva meg.

Az Alanex Kft. rendszeresen, nagy sikerrel mutatja be termékeit hazai és nemzetközi kiállításokon, az idei budapesti SIRHA kiállítás mellett áprilisban Prágában a Wine & Delicacy kiállításon, illetve februárban Brnóban a SALIMA nemzetközi élelmiszer-kiállításon voltak jelen prémium kategóriás termékeikkel.