Zajlik a terembajnokság

Javában zajlik a Városi Kispályás terembajnokság. Több fordulót rendeztek már, és a mérkőzéseket Nyírpazonyban tartják. A bajnokságot egy Szuperdöntő zárja. 

Ahogy befejeződött a Decathlon Konyha Möbel Városi Kispályás bajnokság őszi idénye, szinte azonnal elkezdődött a terembajnokság. A mérkőzések helyszíne a tavalyi évhez hasonlóan most is Nyírpazony. Ideális körülmények között léphetnek pályára a játékosok, és minden héten két meccsnapot jelöltek ki, ahol megmérkőzhetnek az együttesek. A keddi játéknapot követően téli szünet következik, majd januárban újabb meccsek jönnek a csoportokban. 

- Fantasztikus csatákat láthat a közönség, és nagyon izgalmas mérkőzéseket vívnak az együtteseke. December 12-én játszunk idén utoljára, aztán kis szünet után jön januárban a folytatás – mondta Dajka László főszervező.  

A Szuperdöntő február 24-én lesz, ahol két csoportba osztják az együtteseket. Az A csoportban jelenleg 11 gárda verseng a három továbbjutó helyért, a B-ből és a C-ből kettő, illetve a legjobb harmadik juthat tovább a fináléba. A Szuperdöntő után derül ki, hogy ki Nyíregyháza terembajnoka a 2023-2024-es idény után. A terembajnokság után aztán tavasszal folytatódik a szabadtéri idény, ahol több mint száz csapat játszik rendszeresen.