Zajlanak az útfelújítások - Ezeken a részekn számítsanak korlátozásra

Zajlanak az útfelújítások - Ezeken a részekn számítsanak korlátozásra
Útfelújítások Nyíregyházán

A Kertvárosban május 16-án négy utcában kezdődött el útépítés, melynek során a PihenőTaglóTeke, és Tenisz utcák aszfalt burkolattal történő kiépítése valósul meg. A kivitelező tájékoztatása szerint csak minimális forgalomkorlátozásra kell számítani, a lakosságnak az ingatlanokra történő behajtása folyamatosan biztosított lesz.

Megkezdődött a Fenyő utca burkolatának felújítása is

Az útfelújítás Rozsrétszőlőn a Fenyő utca Rozstelek utca és a Szabadság utca közötti szakaszán valósul meg. Tekintettel az útburkolatban található aknák elhelyezkedésére a felújítással érintett szakaszon a szintbe emelések időszakára, valamint az aszfaltozás idejére a helyi közösségi közlekedés nem lesz lehetséges a Fenyő utcában:

május 20. reggel 8:00 órától május 25. délután 18:00 óráig, és

június 24. reggel 8:00 órától június 30. délután 18:00 óráig.

Az érintett szakaszon közlekedő menetrendszerű autóbuszjáratok útvonalváltozásának pontos leírása megtalálható az ÉMKK weboldalán:

http://www.emkk.hu/index.php?option=com_k2&view=item&id=813:nyiregyhaza-helyi-autobuszjaratok-utvonalanak-valtozasa&Itemid=363&lang=hu

Kérjük az érintett útvonalon közlekedő járművezetők megértését, fokozott figyelmét, s hogy ne megszokásból közlekedjenek.