XII. Tavaszköszöntő Életmód Nap

Gyerekeket, felnőtteket, családokat vártak a Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskolába, ahol már 12. alkalommal szervezték meg a Tavaszköszöntő Életmód Napot. A rendezvényen a Szent Miklós többcélú intézmény, Általános Iskola és Gimnázium énekkara tavaszköszöntő zenei darabbal köszöntötte a résztvevőket.
Az életmód napon Szabó Bernát Sándorné, a Szent Miklós Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium igazgatója mondott köszöntőt, majd a nyíregyházi önkormányzat nevében dr. Adorján Gusztáv, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Kórházak és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója köszöntötte a rendezvény résztvevőit.

További képekért kattintson a fotóra!

A tavaszi életmód napon szakemberek tartottak előadásokat. Szó volt a lelki egészségről, a káros szenvedélyek hatásairól és a táplálkozás szerepéről az egészségmegőrzésben.
A tavaszköszöntő találkozót a Nyíregyházi Görög Katolikus Ifjúsági Egyesület, a Szent Imre Katolikus Szülők Egyesülete, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Civil Információs Centrum, a Fiatalok Kulturális Szövetsége Ifjúsági Egyesület, a Tégy a Jövőért Egyesület és a Jósavárosi Értelmiségi Egyesület szervezte, Nyíregyháza város önkormányzata pedig együttműködő partnere volt a rendezvénynek.

A Tavaszköszöntő Életmód Napon a résztvevők egészségi állapotukról is képet kaphattak, szűrővizsgálatokon is részt vehettek.

F. A.

(Fotó: Kohut Árpád)