Wedding mail – Plusz csatorna indul Nyíregyházán a házasságkötési szándék bejelentésére

Wedding mail – Plusz csatorna indul Nyíregyházán a házasságkötési szándék bejelentésére
Fotó: Illusztráció

A polgármesteri hivatal „wedding mail” plusz bejelentkezési csatornát indított a Nyíregyházán házassági szándékukat bejelenteni vágyó jegyeseknek, akiknek ezáltal külön e-mail-címet biztosítanak a hazassag@nyiregyhaza.hu címen. 

Erre a címre várják azon párok jelentkezését, akik házasságot kívánnak kötni Nyíregyházán. Ezen az e-mailen a párok előre jelezhetik szándékukat telefonos, e-mailes elérhetőségük, nevük és a házasságkötés tervezett hónapjának megjelölésével.

– A megküldött e-mailek alapján az anyakönyvvezetők veszik fel a kapcsolatot a jegyespárokkal és külön időpontot biztosítanak a házasságkötési szándék személyes bejelentésére, így nekik már nem szükséges más módon erre időpontot foglalniuk.

A szezon indítását elősegítendő emellett természetesen újraindították - kizárólag házassági szándék bejelentésére -, az internetes és időpontfoglaló mobiltelefonos applikációt is, amely UrbanIQ alkalmazás néven található és tölthető le – tájékoztatta szerkesztőségünket Dr. Kása Brigitta aljegyző, hatósági főosztályvezető.