Vitamincsomag a Covid Ambulancia dolgozóinak - Segítettek a sportolók

Vitamincsomagot adományozott a COVID Ambulancia orvosainak és egészségügyi dolgozóinak a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. és a Blade Sport. 

A Jósa András Oktató Kórház COVID Ambulancia orvosainak és egészségügyi dolgozóinak nagyértékű vitaminkészítményt adományozott a Fatum-Nyíregyháza női röplabda csapata és a Hübner Nyíregyháza BS kosárlabda csapata a Blade Sport jóvoltából.

Az adományokat a COVID Ambulancia vezető orvosa, Dr. Takács Róbert és Ress Andrea vezető ápolónő vették át, akik köszönetüket fejezték ki kollégáik nevében.

Mint azt Dr. Mohácsi Máté, a Nyíregyházi Élsport Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint Zakhár Ferenc, a Blade Sport Kft. ügyvezetője elmondták, a röplabda és a kosárlabda csapat, valamint a Blade Sport ezzel a gesztussal szeretné kifejezni köszönetét mindazon kórházi dolgozóknak, akik megfeszített munkával harcolnak a betegek életéért.  

- Tisztában vagyunk az orvosok, az egészségügyi személyzet emberfeletti, áldozatos munkájával, amely több mint egy éve folyik éjjel-nappal, megállás nélkül a korona vírus által megfertőződött emberek ápolása, gyógyítása és sok esetben életük megmentése érdekében. Nekik szerettünk volna segíteni - mondta Dr. Mohácsi Máté, az Élsport Kft. ügyvezetője. 

- Ezzel a vitaminkészlettel szeretnénk hozzájárulni a kórház COVID ambulanciáján dolgozók egészségégének megóvásához. Köszönjük a munkájukat - tette hozzá Zakhár Ferenc, a Blade Sport Kft. ügyvezetője.