Visszatért a trinidadi röplabdás

Új játékossal erősíti keretét csapatunk! A szakmai stáb Yagmur Karaoglu sajnálatos sérülése után megkezdete a játékos pótlásának ügyében a tárgyalásokat. Örömmel jelentjük szurkolóinknak, hogy a 33 éves trinidadi Darlene Ramdin csatlakozik a csapatunkhoz, aki korábban (2015/2016 szezonban) már játszott Nyíregyházán.


A 189 cm magas játékos profi pályafutása alatt korábban játszott az amerikai egyetemi bajnokságban később a finn, francia, fülöp-szigeteki, izraeli, görög első osztályban, legutóbb pedig a török második ligában profiskodott.  Darlene hazája nemzeti válogatottjának is alapembere. A nemzeti csapatban elért eredményei közt kiemelkedik a 2018-as japán FIVB Röplabda világbajnokságon való szereplés. A játékos 2018-ban elnyerte a legjobb átló címet a NORCECA Női Nemzetek Ligája (NORCECA Challenger Cup Qualification 2018), ahol olyan csapatok versengtek mint Kuba, Puerto Rico, Nicaragua, Costa Rica, Trinidad és Tobago, valamint a házigazda Kanada! Darlene Ramdin már csatlakozott a FATUM keretéhez és elkezdte a közös munkát. 
A klub vezetése elindította az átigazolási folyamatot, elküldte a szükséges papírokat, és Darlene Ramdin valamint Deana Valentová ügyében is a nemzetközi szövetség jóváhagyására vár.