Visszatekintő – Sikeres programkavalkád, megtelt a belváros a Helló Nyíregyházán!

Napközben többek között a civil szervezeteké és a fiataloké volt a főszerep.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotó: Trifonov Éva

Dr. Ulrich Attila alpolgármester elmondta:

Múlt héten volt először Ifjúsági Hét Nyíregyházán! Rengeteg olyan programot szerveztünk a fiataloknak, amik nekik és róluk szólnak. Összehangoltuk a Helló Nyíregyházával, hogy az ifjúság koncert- és programkavalkáddal zárja a sikeres Ifjúsági Hetet! Fontos volt ez a rendezvény, hiszen ezt a várost velük együtt és nekik is építjük.

A Kossuth téri nagyszínpadon több helyi zenei formáció lépett fel; az Ukulele Trió is koncertezett. Utánuk pedig a Diamond Zenekar adta elő többek között Vattacukor című számát.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotó: Trifonov Éva

Szezonnyitó program

A Helló Nyíregyháza! már hagyományosan a város és környékének turisztikai szezonnyitó eseménye – mondta a megyeszékhely polgármestere.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotó: Kohut Árpád

Dr. Kovács Ferenc hangsúlyozta:

A következő nagyrendezvényünk májusban a városnapi rendezvénysorozat lesz, a nyár pedig tele lesz programokkal. Itt a belvárosban és Sóstón is! Kiemelkedő lesz az augusztus vége – szinte mindig az a 'legerősebb'. Augusztus 18-ára tervezzük a felújított szabadtéri színpad átadását a nyíregyháziaknak egy egyedi, különleges előadással, a rá következő héten indul a Cantemus Kórusfesztivál, utána pedig jön a VIDOR. És majd ha kipihentük a VIDOR-t, akkor rákészülhetünk a Tirpák Fesztiválra.

A Helló Nyíregyháza! sikeres volt, a délutáni flashmobra is több ezren voltak kíváncsiak. A különleges táncos-énekes villámcsődületen mintegy 100 fellépő vett részt.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotó: Kohut Árpád

Bikini koncert a belvárosban

A rendezvényt a Bikini zárta – több ezren, fiatalok és idősebbek is kíváncsiak voltak az élő nagykoncertre. D. Nagy Lajos énekes nyíregyházi élményeiről is mesélt. 

További képekért kattintson a fotóra!

Fotó: Kohut Árpád

Elmondta: szereti Nyíregyházát, különös élmény itt koncertezni, hiszen a középiskola utolsó osztályát városunkban végezte el.


Dér Vivien