Versenyek, extreme körülmények között
Versenyek, extreme körülmények között

A nyíregyházi Extreme Trail Hungary Sportegyesület május 21-én terepakadály­futó (5 km, 10 km, 25–30 akadállyal), május 22-én pedig terepfutó (5 km, 10 km, 21 km) versenyt szervez Tokajban. Az előbbi a Magyar OCR Sport Szövetség kupafutamának is helyet ad.

– A  két  napon várhatóan mintegy 1000–1200 versenyzőnek fogunk kikapcsolódási, sportolási és versenyzési lehetőséget biztosítani. Persze, nemcsak a felnőtteknek, hiszen kiemelt szerepet szánunk ezúttal is az ép, valamint a speciális ellátást igénylő gyermekeknek. Ahogy azt már megszokhatták versenyeinken, minden befutó egyedi fém emlékérmet, a rendezvény alkalmából  készített különleges pólót, illetve a támogatók termékeivel megrakott befutócsomagot kap majd – tájékoztatta szerkesztőségünket Benkő Róbert szervező.

Chipes időmérés alapján 4-4 különböző korosztályban díjazzuk majd mind a gyerek, mind a felnőtt versenyzőket.

– Várunk mindenkit, aki egy kicsit ki szeretne zökkenni a komfortzónájából és egy remek hangulatú versenyen részt venni. Garantáljuk, hogy a minősített, biztonságos akadályaink teljesítése fantasztikus élményt fog nyújtani. Jelentkezni az egyesület weboldalán lehet.