Véget értek a csoportmeccsek
A helyosztók jönnek a téli terembajnokságban.

A kilencedik fordulóval csütörtökön befejeződött a küzdelem az „A” csoportban, az INTERSPORT – NYÍREGYHÁZI SPORTCENTRUM Teremlabdarúgó Bajnokságban.



Gólzáporos meglepetésekkel tarkított záróforduló volt. Előbb az EISSMANN HUNGÁRIA KFT. csapata szabott méretes zakót 6:0 arányban a szebb napokat látott VÖRÖS ÖRDÖGÖK csapatára, majd a már csoportbajnok RED WOLF 11:0 arányban verte a PROFIL TREND KFT. csapatát.

Jött aztán a bomba meglepetés, a T-FORG TRANS KFT. csapata, amely már szintén döntős, nagy küzdelemben számos helyzetet kihagyva 1:1 arányú döntetlent játszott a felszabadultan és kitűnően játszó ELSZER Bt. ellen – a bravúr elérésében nagy szerepe volt a parádézó BARTHA LÁSZLÓ kapitánynak, aki ezen a napon kitűnően védett.

Az ISZOM-LÁZ FC–HAVEROK összecsapáson papírforma eredmény született 6:2-es Haverok győzelemmel, így a csapat a harmadik helyen zárta a bajnokságot.

A zárómérkőzésen az egyre egységesebb SÓSTÓ-GYÓGYFÜRDŐK Zrt. csapata PODLOVICS LAJOS vezérletével előbb vezetett, de végül 6:3 arányú vereséggel zárták a bajnokságot, de nem maradtak pont nélkül.



CSAPATVEZETŐI ÉRTÉKELÉSEK A BAJNOKSÁGRÓL:

ADAMÓCZKI ROLAND (HAVEROK FC)

– Az elért harmadik helyezésünk az általam elvártnak felel meg. Első év, amikor részt vettünk a terembajnokságban, és kitűnően éreztük magunkat. A salakra készülünk és bajnokok szeretnénk lenni.

MOLNÁR TAMÁS (ISZOM-LÁZ FC)

– Többet reméltem a csapattól, de végül is nem maradtunk pont nélkül. Számunkra felkészülésnek kitűnő volt és jól éreztük magunkat.

TARJÁNYI TIBOR (EISSMANN HUNGÁRIA KFT.)

– Egy-két mérkőzésen hiányérzetem volt, két alkalommal is nyert állásból veszítettünk, de összességében azt kaptam, amit vártam, hatodik helyen végeztünk tizenhárom ponttal, a befejezés szép volt.

MARINCSÁK VIKTOR (VÖRÖS ÖRDÖGÖK)

– Jól éreztük magunkat a bajnokságban, bár az utolsó három forduló nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, hiszen szerettünk volna a dobogón végezni, sajnos ez nem jött össze. A salakon jobb folytatásra számítunk.

KOHUT ÁRPÁD (RED WOLF)

– Csapatom az elvárásaimnak megfelelően azt az eredményt hozta az alapszakaszban, amit elvártam tőlük. Kitűnő felkészülési lehetőség volt a tavaszi idényre. Köszönünk mindent a kitűnő lebonyolításért.

SZANICS SÁNDOR (PROFIL-TREND KFT.)

– Felkészülésnek jó volt a bajnokság a tavaszi idényre. Csapatunk jól érezte magát az egész bajnokság folyamán.

BARTHA LÁSZLÓ (ELSZER Bt.)

– Csapatom a számításaimnak megfelelően jól szerepelt. A bajnokság jól szolgálta a tavaszi idényre való felkészülésünket. Az már csak hab a tortán, hogy a végén sikerült megcibálni a T-FORG TRANS oroszlánbajszát!

GÁL TAMÁS (T-FORG TRANS KFT.)

– Egyre jobban összeérik a csapat a fiatalítással és ennek nagyon örülök. Mint tavalyi győztesnek, a döntőbe jutás volt a célunk, a többit majd 27-én meglátjuk. Jól éreztük magunkat a bajnokságban és gratulálok a szervezéshez, jövőre is jövünk.

PODLOVICS LAJOS (SÓSTÓ-GYÓGYFÜRDŐK Zrt.)

– Már az elején tudtuk, hogy egy nehéz csoportba kerültünk a bajnokságban, hiszen tőlünk mindenki magasabb osztályban szerepel a salakon. Viszont jól éreztük magunkat, az egész tél folyamán kitűnő körülmények között, igen jó csapatokkal mérkőzhettünk. A bajnokságot arra szántuk, hogy a tavasz jobb legyen.

SZEKERES TAMÁS (KELET-SOLAR KFT.)

– Többre számítottam a csapatomtól, de a bajnokság kitűnő lehetőséget biztosított részünkre a tavaszi folytatásra. Jól éreztük magunkat és köszönjük a szervezést.