Vasúti bérlet- és utazási kedvezmény a Balaton Soundra

A 26 éven aluliak számára a Balaton Sound 2016 ifjúsági bérlet ára 5250 forint, 26 évnél idősebbeknek a Balaton Sound 2016 bérlet ára pedig 10 500 forint. Oda- vagy hazautazáskor a saját kedvezmény alapján csatlakozójegyet is válthatnak a bérletesek. Ezen kívül a Balatonfenyvesi Kisvasútra 50 százalékos kedvezményt biztosít a MÁV-START.

A Balaton Sound bérlet másodosztályon vehető igénybe, gyorsvonatokra nem kell pótjegyet váltani, de a feláras IC és EC járatokra a pót- és helyjegyet meg kell vásárolni. A vasúti jegypénztárnál be kell mutatni a Balaton Sound belépőt, a bérletre pedig rá kell írni a felhasználó nevét. A vonaton a jegyvizsgáló a vasúti bérlet mellé a fesztiválbelépőt is kéri. A vasúti utazási kedvezményt a Magyar Kormány biztosítja. A nagy forgalomra való tekintettel a fesztivál zárónapján, július 10-én éjszaka, valamint 11-én hajnalban és reggel mentesítő járatokat és Bagolyvonatokat indít a MÁV-START: vasárnap a Déli pályaudvartól Nagykanizsáig 22:40-kor és 23:40-kor, hétfőn Budapest felé pedig Zamárdiból 1:02-kor, 2:51-kor, 6:55-kor, 7:17-kor és 8:03-kor.

A Balaton Sound vasúti bérletről és a menetrendről a MÁV-csoport weboldalának címlapi ajánlatában található bővebb tájékoztatás.

MÁV-START