Vasárnapi pihenőnap a kereskedelemben

A Híregyháza keddi adásában szó lesz a vasárnapi pihenőnapról, és arról, milyen következményei lesznek a kereskedelemben. Megtudhatják, Nyíregyházán melyik üzlet várja vendégeit, és melyek azok, amelyek dolgozói pihenőnapot tarthatnak a hét utolsó napján.

Az elmúlt héten lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat, hiszen az Ungvár sétány egyik panellakásában ütött ki tűz. Toldi András tűzoltó százados, a Nyíregyházi Hivatásos Tűzoltóság parancsnoka arra hívja fel a nézők figyelmét, hogyan akadályozhatóak meg a lakástüzek, mit kell tennünk magunk és mások biztonsága érdekében.

Nyíregyháza lakói már megszokhatták, hogy a Csodavárban mindig valamilyen készségfejlesztő újdonsággal várják a gyerekeket. Így van ez a Csodakert átadásával is, ahol több négyzetméteren kínálnak a kicsiknek mozgásfejlesztő játékos lehetőségeket. A Down Egyesület Nyíregyházán rendezi azt a figyelemfelhívó eseményét, amelynek éveken át Eszenyi Enikő segítségével a Vígszínház adott otthont. Kisari Károly, az egyesület elnöke terveikről tájékoztatja a Híregyháza nézőit.

Várja Önöket a műsorvezető: Rendes Sándor