Vasárnap jön Béres Alexandra, és mindenkit megmozgat!

Fitt-szülinapot rendeznek vasárnap Nyíregyházán. Béres Alexandra tart ingyenes edzést a Continental Arénában. Számos kiegészítő programmal és szűrésekkel is várják a városlakókat. 

Tíz éve indult a Mozdulj Nyíregyháza, melynek nagy sikere van. Számos mozgásforma közül választhatnak a városlakók, vasárnap pedig a Fitt-Szülinapon Béres Alexandra tart ingyenes edzést a Continental Arénában. Ráadásul nem is egyet. Hornyák Enikő sportreferens a Nyíregyházi TV Szieszta cimű műsorában elmondta, gondoltak a seniorokra is, így nekik egy külön torna lesz. 
A Fitt-Szülinapon számos kiegészítő program is várja az érdeklődőket. Preventív mérések, fizioterápiás állapotfelmérés, szépség és étkezési tanácsadás, egészségügyi szűrések is lesznek a nap során. Ehhez Fitt-Kuponok gyűjtésére is van lehetőség a Mozdulj Nyíregyháza programjain. 

- A foglalkozásokon Fitt-Kuponokat osztunk a héten, ezeket pedig különböző szűrésekre lehet beváltani vasárnap. Természetesen azokra is gondoltunk, aki nem tudnak részt venni a hétközi órákon, így a bejáratnál is adunk kuponokat az érkezőknek – mondta Hornyák Enikő sportreferens. 

A program vasárnap 9.30-kor kezdődik a Senior tornával, majd egy Gym Stick edzés következik. 10.30-tól Súlykontroll órát tart Béres Alexandra, közben pedig számos meglepetés is várja a városlakókat. Az eseményen nyíregyházi lakcímkártyával bárki ingyenesen részt vehet, de a környékbeli településekről érkezők is ott lehetnek a foglalkozásokon. A tervek szerint délig tart majd a Fitt-Szülinap. Nem Béres Alexandra lesz az első neves tréner a Mozdulj Nyíregyházán, októberben Katus Attila tartott edzést a Continental Arénában.