Vasárnap az NB-III-ba jutásért játszik a Szpari II.

Vasárnap a Majosi SE ellen lép pályára a Nyíregyháza Spartacus II. az osztályozó első mérkőzésén. A párharc tétje az NB-III-ba kerülés. 

- Nem vagyunk könnyű helyzetben, mert a szövetségnél a bajnokság végén változtattak a szabályokon, így nem csak az idősebbekre, hanem azokra a fiatalokra sem számíthatok, akik az utolsó két NB-II-es bajnokin pályára léptek, így például egy Pócsik Botond sem szerepelhet. Nem örülünk a szituációnak, és sajnos év közben sok komoly sérültünk – Tangel, Torkos, Erdei, Rácin - is lett, így őket nagyon nehéz pótolni. Ezzel együtt mindent megteszünk azért, hogy megnyerjük a párharcot, és sporttörténelmet írjunk, és a Szparinak két NB-s csapata is legyen - mondta Huszák Géza vezetőedző. 

A Majosi SE 9 év után lett ismét Tolna megye bajnoka, és nagyon komolyan készülnek a találkozóra. A tervek szerint szurkolói busszal drukkereik is érkeznek Nyíregyházára. Bízunk abban, hogy a Szpari II-t is sokan buzdítják majd. A belépés ingyenes, kezdés vasárnap, 17.30-kor Örökösföldön.