Városházi nyugdíjasok találkozója

Régi hagyomány már, hogy kétévente találkozóra invitálja egykori dolgozóit a Polgármesteri Hivatal vezetősége. Ezzel is kifejezve megbecsülését a volt munkatársak felé. 

– Azok az emberek, akik most itt vannak, sok évtizedet dolgoztak ezért a városért, azért, hogy minél szebb legyen, hogy szépen fejlődjön. A munkás évtizedek után fontosnak tartjuk azt, hogy kétévente a megbecsülésünket egy ilyen kis ünnepség keretében kifejezhessük – mondta dr. Szemán Sándor, a város jegyzője.

 

Fejlesztések a nyugdíjasokért is

 

Az ünnepi eseményen a város polgármestere köszöntőjében hangsúlyozta, a település számára fontosak a nyugdíjasok, egyben ismertette azokat a fejlesztéseket, múltbeli és jövőbeni beruházásokat, pályázatokat, amelyek a nyugdíjasok életét is megkönnyítik. Büszkén mondhatom el, hogy az önkormányzat nagyon jól gazdálkodik. Valamennyi beruházásunknál szem előtt tartjuk a nyugdíjasok érdekeit – hangsúlyozta dr. Kovács Ferenc polgármester.

 

 További képekért kattintson a fotóra!

A polgármesteri köszöntőt követően az egykori munkatársak az elmúlt év történéseiből láthattak egy összefoglaló kisfilmet, amelyet a Nyíregyházi Televízió munkatársai készítettek.

 

Eszmecsere

 

A városházi nyugdíjasok találkozójára mindig nagy az érdeklődés. Idén több mint 100-an fogadták el az egykori munkáltató meghívását. Nagyon nagy örömmel és szeretettel fogadjuk az egykori kollégákat, ők pedig szeretettel jönnek és a leginkább általuk szeretett dolog az, amikor visszaemlékezhetnek egy picit a múltra és beszélgethetnek velünk, akik aktív munkatársai vagyunk a Polgármesteri Hivatalnak – emelte ki Veres Ildikó, a Hivatal Alapszervezeti titkára.

 

Jó együtt lenni

 

Az esemény résztvevői közül sokan 20-30 évig is dolgoztak a városházán. Elmondásuk szerint nagyon jó újra találkozni. 

– Éveken keresztül nem találkozunk, pedig egy városban élünk, és itt örülünk egymásnak, meg annak, hogy mint például én is, 80 évesen még itt lehetek, és nagyon sok kortársammal találkozhatok – mondta dr. Hagymási Józsefné.

 

Ajándék és vendéglátás

 

A szervezők a kulturális műsort követően apró ajándékkal és egy kis vendéglátással köszönték meg az egykori munkatársak fáradozásait.

Piszár Tünde

(Fotó: Szarka Lajos)