Válogatott futballisták a Szpariból - jótékonysági meccset játszottak a lányok

A futballtársadalom összefogott, hogy segítsen a Nyírség NSC játékosának, Ascsillán Anettnek. A fiatal labdarúgó egy balesetben elveszítette szüleit, így most ő neveli 4 éves öccsét és 16 éves kishúgát. Azóta az ország különböző pontjairól, sőt külföldről is kapusok több mezt ajánlottak már fel, a facebookon zajló árverések után pedig a bevételt Anett kapja.

Most Tarcalon rendeztek jótékonysági találkozót a megsegítésére, az NB-II-es válogatottban és az ellenfélnél is több Szpari játékos szerepelt. 

- A Kelen SC edzője, Könczey Zsolt volt az NB-II-es válogatott vezetőedzője, engem pedig segítőként kért fel. A Spartacusból Tóth Cintia, Urai Bianka, és Szanyi Mária szerepelt az együttesben, míg az ellenfél oldalán szintén több együttesből jöttek játékosok, és Néző Kitti valamint Barta Boglárka lépett pályára a nyíregyháziak közül. Bár az eredmény másodlagos volt, de 2-0-ra az NB-II-es válogatott győzött, az egyik gólt Urai Bianka szerezte - mondta Makay Robin, a Nyíregyháza Spartacus női együttesének vezetőedzője.