Útmutató a nőnaphoz!
Nem tudják, mivel lepjék meg kedvesüket? Íme egy kis útmutató.

A nemzetközi nőnapot március 8-án tartjuk. Szívünk választottját megilleti egy kis apróság, amit ha kell, inkább napokkal előtte szerezzünk be, az esetleges „mindent elfelejtesz” viták elkerülése végett. Adunk pár tanácsot nőügyben, így nincs más dolga, mint kiválasztani, hogy a párjához melyik áll a legközelebb, és beszerezni:

VIRÁG: AMIVEL NEM LEHET MELLÉNYÚLNI

Elsőszámú és legfontosabb, a virág. Ez az egy, amivel nem lehet nagyon mellényúlni, persze, ha csak nem allergiás a virágporra, akkor inkább olvassa tovább, ugye senki se akar egy olyan nő társaságában lenni, aki dühös és még fel is van dagadva az arca?! Tavasz közeledtével pompáznak a tulipánok, a rózsák, és az orchideák is még mindig tuti befutók a nők körében. Nem kell először a legnagyobbat levenni a polcról, legyen csodálatosan virágzó, akárcsak az, akinek szánja.

CSOKOLÁDÉ: MINDEN MENNYISÉGBEN

Töltött, fehér csokis, étcsokis, kagyló, szív alakú, édes, keserű, kerek, szögletes, legyen bármilyen, egy a fontos, ne bízza a véletlenre. Lehetőleg olyat vegyen, ami eddig is bevált, a mentolos csokoládé nem biztos, hogy elsöprő sikert aratna...

AMI NEM KERÜL SEMMIBE, MÉGIS MEGFIZETHETETLEN

Apró kedvességek, reggeli kávé az ágyban, pirítós az asztalon. Egy kedves szó, egy érintés. Azok a gesztusok, amiktől nőnapon egy nő igenis nőnek érzi magát.

Keresztesi Sz.