Útlezárások Nyíregyházán szombaton - Rendezvény miatt kerüljék az alábbi útszakaszokat
Az érintett időszakokban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek!

Június elsején érdemes autóvel elkerülni a belváros bizonyos szakaszait. Az egyik nyíregyházi cég rendezvényt szervez. Szerkesztőségünkbe semmilyen tájékoztatást nem juttatott el ezzel kapcsolatban, ezért a police.hu weboldalról értesültünk az alábbi forgalomkorlátozásokról Nyíregyházán:

2019. május 30-án 18 órától 2019. június 1-jén 18 óráig a Samassa József tér lezárásra kerül.

2019. június 1-jén 12 órától előreláthatóan 15 óra 30 percig a Bocskai utca - Hunyadi utcától a Luther térig terjedő szakasza - le lesz zárva és a belvárosban további forgalomkorlátozások várhatóak.

A „Vidám Kerekezés” ideje alatt a Kossuth utca és a Sóstói út a Kemecsei úti felüljáróig teljesen le lesz zárva, ezért a rendőrség azt javasolja, hogy a járművezetők a körút északi és keleti oldalát (Ságvári kertváros és Jósavárosi településrész) mellőzzék, inkább a nyugati és a déli irányba közlekedjenek (Állomás tér környéke és a Debreceni út)!

A rendezvény ideje alatt a rendőrök a forgalom zavartalanságát (forgalomelterelést és a forgalomirányítást) a polgárőrökkel együttműködve biztosítják.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakokban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek!

police.hu