Úszó arany Kassáról
Hatházi Dóra a válogatott tagjaként három számban is győzött.

 Hatházi Dóra és edzője Gyula Sándor meghívást kapott a Kassán megrendezésre kerülő Közép-európai országok junior válogatottjainak versenyére. A viadalon kilenc ország vett részt, minden versenyszámban két versenyző indulhatott országonként.

A Nyíregyházi Sportcentrum versenyzője remekül szerepelt, 100 méter pillangón (1:01,79) a dobogó legfelső, míg 200 méter pillangón (2:15,13) a dobogó második fokára állhatott fel. Két váltó tagjaként még további két aranyérmet is begyűjtött Dóri, hiszen tagja volt a 4X100-as vegyes és a 4X100-as gyorsváltónak is.

Magyarország csapata az országok közötti pontversenyben fölényes győzelmet aratott.

Kosárlabda

A Nyíregyházi Sportcentrum férfi junior kosárlabda csapata december 10-én Budapestre utazott a Honvéd együtteséhez. Az eddig remekül szereplő nyíregyházi gárda kissé enerváltan indította meg a mérkőzést, de a negyedik negyed közepére sikerült kiegyenlíteni. A második félidő küzdelmei felemésztette a csapat energiáját, így a végjátékra a Honvéd bizonyult erősebbnek, így ez a mérkőzés vereséggel zárult a nyíregyháziak számára.

Honvéd – Nyíregyházi Sportcentrum 71-62

Kézilabda

Megőrizte első helyét a tabellán a Sportcentrum férfi junior együttese a hétvégi mérkőzés után is, ezzel megnyerte az őszi fordulót. Békésre utazott Bécsi János csapata, ahol igazi rangadót vívott az első ás második helyezet. Nem bírt egymással a két együttes, így a végén egy igazságos döntetlen született.

Békés – Nyíregyházi Sportcentrum 25-25 (12-12)

Két küzdelmekkel teli mérkőzést láthattak mindazok, akik kilátogattak a Nyíregyházi Sportcentrum U13-as leány kézilabda csapatának mérkőzéseire. Kulcsjátékosok nélkül kellett pályára lépnie a Sportcentrumnak, és teljesen átalakult szerkezetben játszania először a DVSC -Újonc, majd a Hajdúböszörmény együttese ellen. Kemény küzdelemben mindkét mérkőzésen sikerült megszerezni a győztesnek járó pontokat.

Nyíregyházi Sportcentrum – DVSC KKFT-Újonc 16-15

Nyíregyházi Sportcentrum – Hajdúböszörményi TE 20-17

Röplabda

Vasárnap Gödöllőre utazott a Nyíregyházi Sportcentrum gyermek röplabda csapata a középszakasz első fordulójára. A betegség hullám ezt a szakágat sem kímélte, így kulcsjátékosok nélkül kellett megvívnia csatáit a lányoknak. Két győzelemmel és egy vereséggel várják a februári folytatást.
Debrecenben zárta a bajnoki évet a Nyíregyházi Sportcentrum NB II-es női röplabda együttese. A felnőttek és a juniorok is 3:0 arányban verték a hajdúságiakat.

BNM