Őszi bajnok juniorok!
A Kölcsey DSE kézilabdásai utolsó meccsüket játszották idén.

 Az NB II-es bajnokság záró meccsén minden kedvezőtlen előjel ellenére nagyon szerettek volna bizonyítani a Kölcsey lányai. A sérülések és betegségek ellenére szerették volna dupla győzelemmel és édes szájízzel zárni az őszi idényt, és örömet okozni szurkolóinknak is. Ennek megfelelően kezdtek a Szepa ellen és pár perc alatt kiderült, minden gond ellenére nagy különbség van a két csapat között.

- A 10. percben már 7-3-ra vezettünk, negyedóra játék után pedig 14-6 állt a táblán! Jól védekeztünk és gyors kontráink ellen nem nagyon volt ellenszere a sportszerű vendégeknek. Így alakulhatott ki a tetemes félidei vezetésünk: 24-10! Szünetben megbeszéltük, nem lazítunk, tovább játsszuk saját játékunkat. Örülök, hogy CSAPATOM megfogadta kérésemet és nem egyszer csattant egy-egy szépen kivitelezett akciónk végén a nézőtéri taps. A végén alakult ki a legnagyobb arányú különbség, ami 23 gólos sikerünket jelentette! Szépen mutat a jegyzőkönyvünk, minden pályára lépő mezőnyjátékos kivette részét a sikerből, mindenki lőtt legalább két gólt. Pedig Katona Kriszti beszakadt bicepsszel játszott, de 15 gólpasszt is jegyzett, Tilki Andi és Kelemen Gréta volt támadójátékunk motorja, Papp Andi, Hrabina Inez és Hruska Zsófi szélen remekeltek, Gyimesi Lola és Silye Vanda elől-hátul jól játszott, miként támadásban beállósaink Vitányi Ancsa és Márkus Gizmó is! Két fiatal kapusunk Torkos Hanna és Varga Fruzsi is bizonyította tehetségét, mindketten 50 %-os hatékonysággal védtek! Győzelmünkkel elértük a nagy célt: szorosan maradtunk az élbolyban, 4. helyen végezve - mondta Hadobás István edző.

Kölcsey DSE Nyíregyháza–Szepa AKSE 43–20 (24–10)

Continental Aréna, 120 néző,

v.: Andó R., Tárnyik F.

Kölcsey: Torkos A. – Hrabina I. 6/3, dr. Tilki A. 8, Kelemen G. 6, Gyimesi L. 3/1, Katona K. 2, Hruska Zs. 4. Csere: Varga F. (kapus), Vitányi A. 3, Márkus G. 2, Papp A. 5, Silye 4/2, Rabatin H., Balogh D., Katona B. Edző: Hadobás István.

Kiállítások: 6, illetve 6 perc.

Hétméteresek: 7/6, illetve 5/3.

A juniorok is nagyon kitettek magukért, 44-25-re verték az éremre törő vendégcsapatot. Győzelmükkel első helyen zárt a nagyszerű idényt produkáló Kölcseys utánpótlás gárda!