Újra Nyíregyházán tartott edzést Katus Attila – Óriási volt az érdeklődés

Újra megtelt a Continental Aréna mozogni vágyókkal, a Mozdulj Nyíregyháza! programsorozat keretei között ismét Fittkeddet tartottak, ezúttal Katus Attila tartott alakformáló aerobikot és életmód tanácsadást.

A Mozdulj Nyíregyháza! Immár egy 5 éves programsorozat, nagyon szeretik a városlakók. Nem csak a belvárosra koncentrál, hanem a külső kerületekben is megszervezzük a programokat és minden korosztálynak. Nyíregyháza egy sportos város és nagyon sok fejlesztés is arról szól, hogy kiszolgáljuk ezt az igényt. A nyíregyháziak szeretnek mozogni, bővülnek a kerékpár utak, itt épül az uszoda, működik a jégpálya, a kondiparkok, tehát nagyon sok olyan lehetőség van, ahol mozoghatnak, sportolhatnak a nyíregyháziak.

– mondta el Jászai Menyhért, Nyíregyháza alpolgármestere.

További képekért kattintson a fotóra!

Fotók: Szarka Lajos

A mozgás energiát ad, ezért érdemes minél többet sportolni. Emellett ha egy kicsit odafigyelünk a táplálkozásra is, mindent megtettünk, hogy egészségesen éljünk – mondta el Katus Attila.

Ez a hatodik fellépésem, két nap alatt 10 volt. Rengeteget megyek, de imádom csinálni. Gyerekeket, iskolákat is látogatok, most itt a környékbeli iskolákat látogatom, illetve hátrányos helyzetű kis településeket. Rengeteg élménnyel gazdagodok, és ennek még nincs vége, most kezdődik még egy kemény torna. Nagyon jók az emlékeim, nagy örömmel jöttem ide, meghajtom csajokat.

– tette hozzá Katus Attila, edző.

December 16-án családi délelőttre várják az érdeklődőket a Continentál Arénába. Béres Alexandra tart majd edzést, de ezen kívül lesz számos kiegészítő program, például gyerek foglalkozások és elsőként tartanak kismama tornát is.