Újból Úszó Alkalmatlanságok Versenye Nyíregyházán

Tavaly 16 úszni képes eszköz indult az Úszó Alkalmatlanságok Tréfás Vetélkedőjén. Az összes házilag készített alkalmi úszó alkalmatosság nagy sikert aratott az elmúlt nyári hétvégén. A szervezők ez évben is hasonló izgalmas versenyt várnak.

 

MÁR 5. ALKALOMMAL SZÁLLNAK VÍZRE AZ ALKALMI JÁRMŰVEK

 

Július 25-án szombaton tartják meg az idei Úszó Alkalmatlanságok Versenyét a sóstói tavon, a rendezvény népszerűségét mutatja, hogy már ötödik alkalommal. A megmérettetésre várják a vállalkozó szellemű jelentkezőket, még jövő hét pénteken, sőt, akár szombaton a helyszínen is lehet nevezni, bármilyen saját kezűleg gyártott vízi eszközzel. Podlovics Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója elmondta: a verseny szabályai ez évben sem változtak, a korábbi évek járműveihez hasonló eszközökkel lehet indulni, vagyis olyan járművekkel, amelyek alkalmatlanok a vízi közlekedésre. Az összetákolt úszó eszközöknek csak a fantázia szab határt és persze a jó ízlés, mert a rendezvényt nappal tartják, és oda gyerekek és családok is ellátogatnak.

További képekért kattintson a fotóra!

Az Úszó Alkalmatlanságok Versenyének helyszíne sem változott, ahogyan tavaly, úgy idén is Sóstón a tó keleti partján, a fürdőtó Igrice csatorna felőli oldalán tartják meg a nem mindennapi megmérettetést. Megéri indulni a versenyen, mert az Úszó Alkalmatlanságok Versenye ez évben pénzdíjas, a fődíj 100 ezer forint lesz.

 

KONCERTEK ÉS BOGRÁCSPARTI IS VÁRJA A KÖZÖNSÉGET

 

A rendezvényre a versenyzők mellett a közönséget, a vízi járműveknek szurkolókat is várják, és nemcsak a tó mellé, hanem a Krúdy Vigadó melletti sétányhoz is, ahol este a színpadon zenei programok és bográcsparti is várja majd a Sóstóra látogatókat.

F.A.

(Fotó: Kohut Árpád)