Újabb spanyol győzelem
Két nap alatt a második felkészülési mérkőzését játszotta Spanyolország ellen a magyar futsal válogatott. A mieink a jövő évi EB selejtezőre készülnek, és a világ egyik legjobbjával vívtak edzőmeccseket Nyíregyházán.

A hétfői 5-1-es spanyol győzelem után kedden is bizonyította a fehér mezes spanyol együttes, miért áll a világranglista második helyén. Az első félidőben Alejandro Balsalobre révén megszerezték a vezetést, majd Miguel Marti a játékrész derekán kettőre növelte az előnyt. Továbbra is lendületesen játszottak a vendégek, és Castellano már a harmadik spanyol gólt lőtte, de csakúgy mint az első találkozón, ezúttal is Klacsák Bence szépített. Az első félidő hajrájában Garcia talált a magyar kapuba, így a szünetben 4-1-re vezetett a kétszeres világbajnok Spanyolország. Fordulás után is sok volt a helyzet, és az egyik végén Balsalobre megszerezte második gólját, majd duplázott Marti is, így a spanyolok 6-1-re győztek.

További képekért kattintson a fotóra!

Magyarország-Spanyolország 1-6 (1-4)
Magyarország: Matkovics Gábor - Dávid Richárd, Komáromi Péter, Tatai József, Harnisch Ákos
Cserék: Tóth Gyula (csk), Klacsák Bence, Horváth Norbert, Szeghy Szabolcs, Vas Ádám, Nagy Imre, Szabó Péter, Harnisch Ákos, Hosszú Ádám, Gál István
Edző: Sito Rivera

Spanyolország: Juanjo - Ortiz, Bebe, Adolfo, Rafa Usin
Cserék: Barron, Marc Tolrá, José Ruiz, Adri, Rafa López, Joselito, Joselito, Miguelin, Álex
Edző Venancio Lopez

Dankó László

(Fotó: Szarka Lajos)