Újabb légióst igazoltak
A harmadik idegenlégiósával kötött szerződést a Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata. A trinidadi válogatott, Darlene Ramdin korábban már szerepelt a finn és a francia élvonalban is. Nyíregyházán nyitásfogadó, ütő poszton számítanak a játékára.

Évről évre erősödik a magyar női röplabdasport, így komolyan erősítenek az Extra Liga klubcsapatai is. A Fatum-Nyíregyháza az elmúlt szezonban az 5. helyet szerezte meg, az idei cél pedig bekerülni a legjobb három közé. A csapat megtartotta a brazil és a venezuelai légiósát, de a további erősítés érdekében egy harmadik külföldi játékost is kerestek.

Kőhalmi Richárd vezetőedző elmondta, nyitásfogadó, ütő szerepkörbe akartak játékost igazolni első körben itthonról, de gyorsan kiderült, hogy ez sikertelen kísérlet. Így menedzserektől kértek videókat, és rengeteg film megnézése után választották Darlene-t.

[REKLAM]

A trinidadi válogatott, Darlene Ramdin korábban már szerepelt a finn és a francia élvonalban is, most szívesen jött Magyarországra is. Mint elmondta, tetszik neki Nyíregyháza, a csapat kitűzött célját, a legjobb három közé jutást reálisnak tartja.
Keményen edz, és a jobb kommunikáció érdekében tanulja a nyelvünket is. A röplabda Extra Ligában október 18-án kezdődik a bajnokság, a Fatum-Nyíregyháza az első mérkőzésen a Vasast fogadja hazai közönség előtt.

Szoboszlai Tibor