Újabb játékos marad a Szparinál
Mohamadou Abdouramannal szóban megállapodtak, Téglási Gábor kapusedző távozik.

Tisztul a kép, kikre számíthat a Nyíregyháza Spartacus a következő bajnoki szezonban. Ma újabb játékosokkal egyeztettek, és ennek köszönhetően Mohamadou Abdouramannal szóban mindenben megállapodott a vezetés, a középpályással rövidesen aláírják a szerződést. A jövő hét elején a Szpari tulajdonosa a keret összes játékosával találkozik, többen most még szabadságukat töltik. Az eldőlt, hogy június 24-én kezdi a felkészülést a Nyíregyháza a következő szezonra, és július elején edzőtáborba is utazik. A szakmai stábban lesz változás, Téglási Gábor kapusedzővel közös megegyezéssel szerződést bontott a Spartacus.

– Nagyon korrekten váltunk el, megértem, hogy az NB III-ban alacsonyabb költségvetéssel, kisebb stábbal dolgozik majd a csapat, a kapusedző kérdését házon belül, az utánpótlással közösen oldják meg. Köszönettel tartozok mindenkinek, elbúcsúztam a többiektől, és sok sikert kívántam. Jó szívvel gondolok Nyíregyházára, és még azt sem tartom kizártnak, hogy rövidesen ismét együtt dolgozunk majd. Nagyon szurkolok a Szparinak, biztos vagyok abban, hogy az NB III-as bajnokságot megnyeri, és jövőre feljebb lép. Négy évig kapusként dolgoztam a Spartacusnál, tíz évig pedig edzőként, nagyon szép éveket töltöttem itt, ezért felajánlottam a vezetőknek, hogy bármiben, amiben tudok, a jövőben is segítem a csapatot – mondta Téglási Gábor. 

Közben több internetes portálon arról írnak, hogy az NB II létszáma nincs meg a Siófok nehéz anyagi helyzete miatt. A Kozármisleny és a Cegléd is jelezte, hogy indulna, előbbi állítólag a Péccsel lépne fúzióra. Néhány klubvezető, és a szurkolók többsége szerint viszont az lenne a korrekt, ha a helyet elsőként a Nyíregyháza Spartacusnak ajánlanák fel. A Szparihoz eddig nem érkezett ezzel kapcsolatban értesítés...

Dankó L.