Újabb fitneszsztár érkezik Nyíregyházára - Béres Alexandra várja a mozogni vágyókat

 Rubint Réka februári és Katus Attila márciusi, intenzív, ingyenes órái után újra folytatódik a Mozdulj Nyíregyháza! extra. Fittvasárnap helyett Fittkedden most Béres Alexandra várja majd a mozgásra vágyó nyíregyháziakat. Persze nemcsak nõket, hanem férfiakat is!

„Leégetjük majd a zsírokat”

– Már nagyon sokszor jártam Nyíregyházán, a mostani alkalmat is hihetetlenül várom, biztos vagyok benne, hogy szuper lesz. Súlykontroll órával készülök, ami egy zsírégetõ jellegû edzés lesz – gimnasztikus gyakorlatvezetéssel. Ez nemcsak a nõknek szól, a férfiak is nyugodtan beállhatnak, számukra is kemény lesz. Szeretnék egy folyamatos edzést tartani, de nem az a célom, hogy hatalmas izomlázat okozzak, hanem hogy minden izmot átmozgassunk. Nagyon készülök, nagyon várom az eseményt. Szuper lesz a húsvét utáni evést ledolgozni!

Ki kell tűzni a célt

– Aki szeretne egészségesebben élni, vagy ha úgy tetszik, életmódot változtatni, annál mindig a legfontosabb az elsőlépés megtétele – magyarázza Alexandra. – Erre pedig remek alkalom lesz a nyíregyházi rendezvény, fõleg így, tavasszal, hiszen lendületet adhat a folytatáshoz.

 

(Fotó: Béres Alexandra hivatalos weboldal)

Soha nem késő

– Meg kell magunkban találni az elhatározást, hogy mi a célunk és ezt követõen már könnyebb lesz minden: szeretnénk lefogyni, vagy egyszerûen fittebbek, produktívabbak lenni, jobban bírni a napot? Az idõsebb korosztály nem szeretne akkora terhet tenni a szeretteire, hogy sokszor orvoshoz kell menni, vagy többet akar az unokákkal csúszni-mászni? Ha megvan a motiváció, ezt követõen érdemes kitûzni egy idõpontot is, mikor tudunk a sportra idõt szánni. Ez elengedhetetlen, mert különben mindig lesz valami fontosabb. Ha ez megvan, akkor már megállíthatatlanok leszünk...

„Mindenkire büszke vagyok, aki végigcsinálja”

– Mindig is az életem része volt a mozgás. Ötéves koromtól sportolok, hatéves koromtól pedig versenysportolok. Három sportágban voltam magyar válogatott, az egyikben világ- és Európa-bajnok is. Már lassan 20 éve, hogy fitneszedzõként is dolgozom, így nagyon sokféle emberrel és problémával találkozom. Amikor visszajelzéseket kapok, az a munkám egyik legszebb része. Mikor látom az elégedett tekinteteket az órámon, vagy a kedves mondatok, amiket kapok... Pedig alapvetõen soha nem egy edzõn múlik a változás, hanem azon, aki végigcsinálja. Én mindenkire büszke vagyok, aki végigcsinálja, és akinek a sport a szokásává válik. Remélem, õk is tudják: ezzel csak nyerhetnek.

(Szerző: Bruszel Dóra)