Új szolgálati gépjárművek Szabolcs megyében
Fotó: police.hu

Nyolc korszerű gépjárművel bővült a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság járműparkja.

Farkas József r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány nyolc új szolgálati gépjárművet adott át 2022. február 3-án. Ezúttal három rendőri jelleggel ellátott, és egy civil jellegű Skoda Octavia típusú szolgálati személygépkocsit, amelyek a megyei rendőr-főkapitányság, a Nyíregyházi Rendőrkapitányság, és a Kisvárdai Rendőrkapitányság flottáját erősítik.

Két Skoda Kodiaq típusú, rendőri jelleggel ellátott gépjárművet, amelyek a Nyíregyházi Rendőrkapitányság és a Mátészalkai Rendőrkapitányság állományának munkáját támogatják. Egy Mercedes-Benz B 220 típusú, rendőri jelleggel ellátott szolgálati személygépkocsit, amelyet a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság állománya használ ezentúl, valamint egy civil jellegű Opel Astra K típusú gépjárművet, amely szintén a megyeszékhelyi rendőrkapitányságot fogja erősíteni.

A rendőrség munkájában a gyors reagálás, a szolgálati feladatok biztonságos ellátása és a logisztikai tevékenység hatékony végrehajtása alapvető követelmény, amelyek teljesítése elképzelhetetlen a gépjárművek folyamatos amortizációs cseréje nélkül. A korszerű szolgálati gépjárművek hatékonyan támogatják a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság állományának szolgálatellátását.

 

Forrás: police.hu