Új magazinműsor indul az NYTV-n
Február 8-án jelentkezik első alkalommal a Nyíregyházi Televízió új magazinműsora, a hellonyiregyhaza.hu. A névválasztás nem véletlen, hiszen szorosan kapcsolódik tartalmilag, a hamarosan egy éves hellonyiregyhaza.hu weboldaloldalhoz. Az adások témái a nyíregyházi fiatalok köré épülnek, számos őket foglalkoztató kérdés feldolgozásával.

Már korábban is készültek anyagok ilyen eseményeken, például ott voltunk az első városi verébavatón, a Like 1 és Like 2 nyíregyházi tehetségkutató versenyen, interjúkat készítettünk eredményes diákokkal, tippeket adtunk a továbbtanulással kapcsolatban, elkészítettük a Nyíregyházi Szakképzési Centrum iskoláink bemutatkozó kisfilmjeit stb., ezek a felvételek pedig felkerültek a hellonyiregyhaza.hu internetes oldalra. Ezután az ilyen jellegű videókat fogjuk össze majd egy televíziós műsorba. Érdemes lesz követni adásainkat, és ha szívesen látnának bennünk bármilyen eseményen, írják meg az info@hellonyiregyhaza.hu email címre.

Az első részben dr. Ulrich Attila, Nyíregyháza Megyei Jogú Város alpolgármestere beszél nekünk a város Ifjúsági Koncepciójáról, átélhetjük a központi felvételit író nyolcadikosokkal a továbbtanulás izgalmát és betekintést kapunk a Flexi-Team Aerobik Egyesület jótékonysági báljába, ahol fantasztikus produkciókat mutattak be a klub táncosai.

A szerkesztő: Kanócz Rita

Adásban: február 8. 18.30; február 13. 20.45; február 24. 9.15