Új igazolásokkal tárgyal a Szpari
Folyamatosan tárgyal leendő új játékosokkal a Nyíregyháza Spartacus vezetése. Szeretnének még az ünnepek előtt megegyezni mindenkivel.

Az őszi szezon lezárulta óta folyamatosan egyeztetnek játékosokkal, illetve ügynökeikkel a Nyíregyháza Spartacus vezetői. Ma is több labdarúgóval tárgyaltak, és vannak, akikkel napokon belül megállapodhatnak.

– Egyelőre konkrét neveket még a játékosok kérésére nem mondhatok, de szeretnénk minden csapatrészt megerősíteni. Így egyeztettünk kapussal, védővel, középpályással és támadóval is. Az igazolások még elsősorban a tavaszi szezonnak szólnak, de már figyelembe vesszük azt is, hogy olyan labdarúgók jöjjenek, akikre magasabb osztályban is számíthatunk. Így fiatal, magyar futballistákkal tárgyaltunk, mivel a szövetség is az ő szerepeltetésüket preferálja, itt azonban elég szűk a piac. Folynak már egyeztetések a jövőt illetően is, vannak olyan labdarúgók, akik nyáron csatlakozhatnak majd hozzánk. Azt szeretnénk, ha a mostani tárgyalások az ünnepekig eredményesen zárulnának, és január 4-én már az új játékosok is a kerettel kezdenék a felkészülést – mondta Brekk János alelnök.

Dankó L.