Új helyen a Rehabilitációs Hivatal

Ünnepélyes keretek között vágták át a nemzetiszínű szalagot a Bessenyei téren, ezzel jelképesen adták át a felújított épületet a kormánytisztviselőknek és a városlakóknak.

További képekért kattintson a fotóra!

A Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályának Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztályának munkatársai szeptember elejétől már ebben a megújult környezetben végezhetik munkájukat.

 

Egy helyen mindent

 

– Míg korábban a hatósági, valamint a szakértői tevékenység két külön helyen zajlott, a beruházást követően már egy épületben intézhetik ügyeiket a megváltozott munkaképességű állampolgárok – emelte ki Simkóné dr. Tornai Anita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal főosztályvezetője.

 

Tekintettel a megváltozott munkaképességűekre

 

– A közel 200 millió forintból korszerűsített épületet a megváltozott munkaképességű személyek igényeinek figyelembevételével alakították, továbbá modern ügyfélhívórendszer segíti a gördülékenyebb ügyintézést. Az új hivatal méreteit azért alakították így, mert országosan az észak-alföldi régióban él a legtöbb olyan ember, akiknek rehabilitációs ellátásra van szükségük – hangsúlyozta köszöntőbeszédében Tóth Sándor projektigazgató.

Piszár Tünde

(Fotó: Trifonov Éva)