Tűz a Darázs utcában

Egy embert a mentősök füstmérgezés gyanújával kórházba szállítottak. Az esethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltók két gépjármű-fecskendővel és a vízszállítóval vonultak és fékezték meg a lángok továbbterjedését. A lakóház lakhatatlanná vált, a két albérlő, rokonoknál helyezkedett el. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét folytatott le.
Több baleset is volt szerdán a megyénkben:
A 4-es számú főúton, Székelynél két cseh rendszámú személygépkocsi ütközött össze szerdán délután. A baleset során az egyik jármű az árokba csapódott. A demecseri önkéntesek, valamint a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a járműveket áramtalanították és a helyszínt biztosították. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett.

Árokba csúszott majd a tetejére borult egy személygépkocsi szerda este Biri és Nagykálló között. A gépjárműben egy ember utazott, aki a balesetben nem sérült meg. A szakolyi önkormányzati tűzoltók és a nagykállói önkéntesek a gépkocsit áramtalanították, valamint a helyszínt biztosították.
Egy személygépkocsi megcsúszott majd oldalára borult szerdán este Jándon, a Rákóczi utcában. A járműben csak a sofőr utazott, aki könnyű sérülést szenvedett, a mentők kórházba szállították. A vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, majd a rendőrségi helyszínelés után az útakadályt megszüntették.