Túl 500 meccsen - remek mérkőzéseket rendeztek eddig kispályán

 A Fáraó Bútor és a Gasztromedix százszázalékos már csak a Decathlon-Konyha Möbel – Nyíregyházi Sportcentrum Városi Kispályás labdarúgó bajnokságban. 500 mérkőzést rendeztek eddig a szezonban, és nagyon sportszerűek voltak a meccsek, alig volt kiállítás a találkozókon, mindössze nyolc alkalommal villant a piros lap.

- Fantasztikus mérkőzéseket láthattunk eddig és nincs lefutott meccs, sok meglepetés született már amikor a gyengébbnek ítélt gárda meglepte az egyik éllovast – mondta Dajka László főszervező.

Az őszi idényből már csak néhány forduló van hátra, november 13-án viszont már indul a terembajnokság, melyen 40 csapat vesz részt. Itt már lezárult a nevezés. Keddenként az „A” csoport együttesei lépnek pályára, a B, a C és a D csoport találkozóit pedig szombatonként rendezik. A Szuperdöntőt március 2-án tartják, ahová a csoportok első két helyezettje jut. Télen több teremtornát is tartanak. Hetedik alkalommal hirdetik meg a Tiszántúli Takarék Teremtornát. Az országos pénzdíjas kupára még 12 kiadó hely van, már jelentkezhetnek együttesek. Januárban az Eissmann Kupa majd a T-Forg-Trans Kupa következik a Continental Arénában, mindkettőn 500 ezer forint az összdíjazás.

Dankó László