Továbbra is a tervezett ütemben halad a Luther utca felújítása

A kivitelező tájékoztatása szerint befejeződött a burkolatfelújítás a Debreceni út Hatzel tér és Kígyó utca közötti szakaszán.

Továbbra is a tervezett ütemben halad a Luther utca felújítása.

A jelenlegi munkafázisban a térkőburkolatot állítják helyre a Kossuth tér - Luther köz közötti szakasz mindkét oldalán. Folyamatban van a zöldfelületek rendezése, és az öntvényszerelvények szintbe helyezése.

A Luther téri jobb oldali (iskola melletti) buszmegállóhelyet előreláthatólag november 11-től, a Luther téri bal oldali buszmegállóhelyet pedig november 15-től ismételten használhatják a menetrendszerű járatok, és az utazóközönség.

Az aszfalt kopóréteg beépítése a Luther utca Kossuth tér - Luther köz közötti szakaszán, várhatóan csütörtöktől (november 10.) elkezdődik.

Ezen a szakaszon munkaidőben továbbra is félpályás lezárásra, illetve jelzőőrös irányításra kell számítani az arra közlekedőknek.

Fontos információ, hogy a Luther utca elején és az iskolánál található gyalogátkelőhely jelzőlámpái, illetve a Luther utca – Zrínyi Ilona utca csomópontban működő forgalomirányító jelzőlámpa „sárga villogó módban" üzemel.

Kérjük a gyalogosok és a gépjárművezetők fokozott figyelmét és körültekintését, hiszen munkaidőben időszakosan jelzőőrök irányítják a forgalmat, munkaidőn kívül pedig a kihelyezett jelzőtáblák az irányadóak.

Aki teheti, válasszon másik útvonalat.